keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Elossa

Hohhoijaa, elossa ollaan! Blogi on alkuvuonna ihan jäänyt, en ole ehtinyt enkä jaksanut kirjoitella. Vaikka sun mitä on tässä tapahtunut, kokoilen vähän meidän alkuvuotta tässä.

Loppiaisena allekirjoittanut pääsi mätsäriin tuomaroimaan. Oli tosi siisti kokemus! Mutta oli nimittäin ihan kamalaa valita sijoittujia. Helpompaa siellä hihnan päässä olla.

Vuodenvaihteen jälkeen Elmo rupesi oksentelemaan ja ripuloimaan. Ensin kesti noin viikon satunnaista oksentelua. Soitettiin ellälle, käskettiin seurailla vielä. Oli ja ihan normaali melkein viikon, lähdin Huiman kanssa Kajaaniin. Lauantaina oli alkanut taas ripuli, sunnuntaina oksentelu. Maanantaina suunnattiin ellälle, aamulla oksennus oli hieman veristä. Ei löytynyt ihmeempiä, mukaan oksennuksenestolääkettä ja lisää canikuria.

Keskiviikkoaamuna alkoi taas, tälläkertaa oksennus oli aivan marjapuuron väristä. Eikun taas ellälle. Elmo tähystettiin, röntgenkuvattiin sekä maksa- ja haima-arvot otettiin. Juurikaan mitään ei löytynyt, diagnoosina suolistotulehdus. Haima-arvot myös koholla. Mukaan neljää eri lääkettä ja ruuaksi lähinnä riisipuuroa ja raejuustoa antibioottikuurin ajan. Nyt maha oli muutaman viikon kunnossa, jospa se tästä.

(c) Minea Limma
Tosiaan, Huiman kanssa käytiin Kajaanissa näyttelyssä. Lauantaina Huiman kanssa junnuissa JH5 oikein kivalla suorituksella. Sunnuntaina Huima ekassa virallisessa rotukehässä oman luokan toinen SA'n kera! Häviten hienolla ruotsalaisella, paljon vanhemmalle junnunartulle. PN-kehässä Huima jäi viidenneksi. Junnuissa ihanan Iiro- irlanninsetterin kanssa 7- parhaan joukkoon! Meillä oli ihan huippu viikonloppu Sainan ja Siirin luona, kiitos vielä <3

(c) Minea Limma
Tammikuun lopulla olin Ean kanssa kuunteluoppilaana Oili Huotarin tokokoulutuksessa, joka oli erittäin mielenkiintoinen ja uusia vinkkejä tuli paljon. Tokosta puheenollen, meidät valittiin Huiman kanssa Kennelliiton Tokonuoret- valmennusryhmään tälle vuodelle!! Ihan sairaan siisti juttu, olen niin innoissani. Eka leiri on huhtikuun toisena viikonloppuna, toivon ihan kamalasti että Huima ei päätä aloittaa juoksujaan silloin..


Ollaan käyty lenkkeilemässä hyvässä seurassa useampaan otteeseen. Kuvia on ihan liikaa, niistä tulee materiaalia ehkä vielä tänne erikseen.


Ystävänpäivän alla käytiin mätsärissä, junnuissa Huiman kanssa JH3 ja pikkupennuissa PUN3. Paras puudeli.


Mitähän vielä mahdoin unohtaa. Ainiin, uusi putki saapui tammikuussa. Canonin 85mm 1.8, kelpaa! Tykkään kovasti. Kameraa on ulkoilutettu todella aktiivisesti, ehkä tässä itsekin oppii paremmaksi kuvaajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!