sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Tervetuloa kotiin, Huima

Vihdoin pitkä odotus palkittiin, ja eilen käytiin hakemassa pieni pentu kotiin, Huima nimeltään. Huima on musta keskikokoinen villakoira, viralliselta nimeltään Damocan Zahara (Damocan Moonspell x Bazaar's Catch A Flying Dream). Huima on kokonaan omissa nimissäni.


Huima on kotiutunut todella hyvin ja haluaisi kovasti tehdä tuttavuutta Elmon kanssa, mutta Elmon mielestä tuollainen riiviö on vielä vähän ällö. Ollaan kuitenkin edetty paljon, nyt Elmo jopa uskaltaa tulla viereen kun pentu on toisella puolella. Eiköhän niistä vielä hyvä kaksikko tule! Huimalla on ihan huikea luonne. Se on todella reipas mutta alistuvainen, se rakastaa leluja ja virtaa riittää, mutta rauhoittuakin se osaa. Huippu kakara ♥



Ensimmäinen yö meni todella loistavasti. Huima antoi nukkua klo 22-06, eikä yhtiäkään pissejä ollut sisällä! Muutenkin se on tehnyt vain yhdet pissit sisään. Huimasta olisi tarkoitus tulla isompana harrastuskoira, päälajeina varmaankin aksa ja näyttelyt. Toko sekä rally varmastikin siinä sivussa. Katsotaan kuitenkin sitten mihin päädytään, ikinä ei tiedä varmaksi!



Blogin nimi ja banneri tulee muuttumaan ihan lähiaikoina, kunhan itse ehdin kunnolla!

5 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!