tiistai 27. tammikuuta 2015

Otsikoton

Me ei olla tehty mitään. Ainakaan mitään järkevää. Oikeasti. 

Ollaan me vähän treenailtu, lähinnä rally-tokoa sekä näyttelyjuttuja. Lisäksi tokoa, ja käytiinhän me eilen aksaamassakin. Opetin tässä Elmolle merkille lähetystä sekä peruuttamista. Nämä meni, yllättävää kyllä, oikein hyvin. Eiliset aksatreenit meni kyllä vähän penkin alle. Viikonloppuna oli ollut aksakisat, ja kolmosissa varmaankin joku juoksuinen narttu ollut, niin eihän Elmo mitään kuunnellut. Ensimmäinen kierros oli ihan järkyttävää, toinen meni jo paremmin ja apina kuuntelikin jotain. Välistävedot ja kontaktit erityisesti meni kivasti. Sieltä mulla ei mitään kuvia tai videoo ole, ehkä ensi kerralla. 

Mulla on tän bloggaamisen osalta tosi huonosti ideoita. Haluaisin tehdä jotain erikoispostauksia, muitakin kun vain näitä tylsiä kuulumispostauksia. Joten, jos teiltä, ihanat lukijani löytyy ideoita, otan ne enemmän kuin mielelläni vastaan! :) Muutama postausidea mulla on, kunhan ne saisin toteutettua. 

Hehheh, löysin pari kuvaa meidän toisista(?) rally-toko treeneistä ikinä, pakko jakaa tänne :D

2 kommenttia:

  1. Postaus ideoita saa usein toisia blogeja lueskellessa :) tai ainakin itse saan. Mulla on justiisa päin vastoin, että ideoita on vaikka kuinka paljon, mutta puutteellisen kaluston tai työ välineiden tai muusta syystä en vain ole saanut toteutettua :D okei heitetäänpä tähän nää perus ehotukset: varustepostaus, mielipide postaus seropi vai rotupi tmv. 50 faktaa Elmosta ja susta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ehdotuksista! Varustepostauksen ainakin teen tässä lähipäivinä :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!