tiistai 17. helmikuuta 2015

Ystävänpäivämätsärissä!

Lauantaina lähdettiin yhdeksän maissa ajelemaan kohti m&m- areenaa, jossa seuramme järjesti mätsärin. Oltiin myös tuolla töissä, rokotustarkissa. Paikalle päästyämme kokosin häkin ja hain Elmon autosta. Pian kaverini Emma tuli myös, ja toi mukanaan ihanat suomenajokoirat; Madonna, Niko, Naku, Moona ja Raksu. Mukana oli myös jenkki Noppa. Ei ehditty juurikaan treenailla ennen kehiä, Elmokin oli vähän hermona.

Mentiin sitten kehään, kun junnut alkoi. Kisasin numerolla 1, mutta tuomari pyysi juoksujärjestykseen jossa oltiin toisia. Junnuja taisi yhteensä olla n.13. Ensin kolme kierrosta ympäri, ja Elmo oli aika kuutamolla, ilmassa oli paljon hajuja, mutta kyllä se jotenkin liikkui. Sitten alkoi yksilöt, jossa tuomari katsoi hampaat, pyysi kolmion ja seisotuksen. Ne oli nopeasti ohi. Kolmio meni ihan ok, mitä nyt vähän Elmo oli muissa maailmoissa.

Yksilöiden jälkeen tuomari otti seitsemän koirakkoa jatkoon, ja me kuuluimme niihin. Olin ehkä vähän yllättynyt, sillä ei tuo suoritus kovin erikoinen ollut ja taso oli kova. Juostiin muutama kierros ympäri, ja tuomari tiputti muutaman pois. Sitten tuomari taisi käydä katsomassa koirien ilmeet ja kiersi koirat, jolloin siirryin Elmon taakse. Sitten tippui taas muutama. Viisi oli jäljellä, ja mentiin edestakaisin. Tässä vaiheessa Emma ihme kyllä tippui, ja oli neljä jäljellä. Juostiin kierros ympäri, ja neljäs sekä kolmas sijoitettiin. Vielä viimeinen kierros, ja meidät osoitettiin toisiksi. Olin tosi yllätynyt, Elmoa kun ei oikein kiinnostanut. Vesikoirapoweria, Janniina voitti perrolla! :)


Vein Elmon häkkiin, ja haimme Madonna sekä Nikon, jotka menivät seuraavaksi kehään. Samaan aikaan olisi myös ollut Moonan parikehään meno, jossa Janniina käväisi juoksemassa, Moona sai hienosti punaisen. Mentiin kehään, ja tajusin miten huono mun namipussi on.. Osa nameista sitten oli siellä kehässä, mutta onneksi kehäsihteeri kävi noukkimassa pois. Onneksi junnukehään ei tainnut tippua nameja. Seisotettiin koirat, ja juoksuteltiin. Madonna juoksi hienosti edellä, mutta en ollut ehtinyt treenailla kauheasti ennen kehää ja se varmaankin näkyi :D Ei ihan tutuin rotu tämä ajokki, mutta ensikerralla sitten paremmin :) Tuomari ihasteli molempia koiria, ja sanoi että hankala päätös, mutta Niko sai kuitenkin punaisen. Emma esitti Madonnan sinisissä SIN2, Nikon PUN3. Tuomari sanoi, ettei kehtaa laittaa omaa rotua ykköseksi. Emman jenkki Noppa oli myös SIN1! Pääsin myös ajokkipentu Raksun kanssa punaisten kehään, ilman sijaa. Emman kauhukuvista huolimatta, hyvin se esiintyi! :) Jäin kuvailemaan BIS- kehän, jossa noppa oli BIS8. Pääsin vielä treenailemaan Emman koirien kanssa, oi kun he olivat ihania ♥

Noppa ♥

Niko ♥ Epäedustava takakenotuskuva, mutta ainut mitä löytyy

2 kommenttia:

  1. Vau onnittelut tokasta sijasta! Oletko muute menossa jh valmennusviikonloppuun Lahteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En pääse tuonne lahteen, olisin kyllä kovasti halunnut :(

      Poista

Kiitos kommentistasi!