keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Kajaani KV 11.1

Varoitan jo heti alkuun kuvien huonoa laatua! Anteeksi, kun taas ei ole tullut postauksia, sillä en ole kiireiltäni ehtinyt. Nyt yritän parantaa!

Sunnuntaina aamulla lähdettiin vähän yli viiden aikaan ajelemaan kohti kylmää Kajaania. Lähdin tuttuni Jonnan ja hänen koiran Thelman kanssa tuonne. Kisasin myös junnuissa Thelman kanssa. Thelma on keskikokoinen villakoira, tosi juurin kääpiön ja keskikokoisen rajalla. Matka meni oikein mukavasti, saatoin torkahtaa pari kertaa.. :D Perillä ajettiin muutamasta kohtaa ohi, mutta löydettiin kuitenkin perille. Jouduttiin viemään auto tosi kauas siitä hallista, ja sinne kävellessä tuli kylmä, ihan oikeasti kylmä. Tuolla Kajaanissa pakkasta oli koko päivän reilusti yli -20 astetta, ja tuuli oli hirveän kylmä. Päätiin sisälle, ja siellä oli ihan yhtä kylmä kuin ulkonakin.. Olin tuolla viimeksi 2013, eikä silloin läheskään noin kylmä ollut! 

Ilmeeni.. :D
Autoin Thelman laittamisessa, ja pian olikin Thelman vuoro käydä omassa kehässään. Thelmalle sieltä EH/2, tuomari ei tykännyt oikein mistään tuon kennelin koirista, vaikka hienoja ovatkin. Itse en siis esittänyt Thelmaa. Tässä meillä oli kivasti aikaa, ja vähän riehutin Thelmaa ja lämmittelin liikkumalla. Vaihdoin jakun päälle, ja balleriinat jalkaan. Tässä vaiheessa olin jo ihan jäässä! Lähdin junnukehälle, ja ehdin nähdä nuoremmat loppuun. 


Vanhemmat pyydettiin kehään, ja etsin paikkani. Tuomari pyysi kolmessa ryhmässä kaksi kertaa ympäri. Oltiin oman ryhmän viimeisiä. Nämä liikutukset meni oikein kivasti. Seisotin tämän jälkeen Thelmaa vapaasti, sillä se oli hiukan hermona eikä malttanut asetellusti olla. Alkoi yksilöt, jossa me taidettiin olla kuudensina. Vein Thelman pöydälle, ja oi että kun oli hienona. Ei väistellyt yhtään tuomaria, ja antoi katsoa hampaat oikein hyvin. Tuomari puheli paljon, kysyi mm. koiran ikää, onko oma, miksi valitsin juuri tämän koiran, mikä purenta tällä koiralla on, sekä muita purentoja (näytti käsillä ylä- ja alapurennat ja pyysi kertomaan mitä ne on nimeltään). Osasin vastata kaikkiin kysymyksiin. 


Sitten edestakainen, kolmio, ja seisotus. Kaikki nämä meni ihan superhyvin, oi että olen tyytyväinen! ♥ Tuomari kiitti, ja menimme ulos kehästä. Muiden yksilöissä kesti aika kauan, sillä tuomari jutusteli paljon :D Kun kaikki olivat käyneet yksilöissä, meni kaikki kehään. Tuomari seisotti vain, ja otti 7 parasta jatkoon. TUOMARI OSOITTI MEIDÄT JATKOON!! Mä oon vieläkin ihan fiiliksissä tästä, mun eka kisa vanhemmissa ja heti jatkoon! Jatkossa oli muitakin ihan huiman taitavia handlereita, mutta tosi taitavia jäi kyllä taaksekkin. Mentiin juoksujärjestykseen, me oltiin kolmansina. Vielä pari kierrosta ympäri, ja tuomari mietti aika kauan vielä viiden parhaan pääsijöitä. Valittiin neljä jatkoon, me ei kuuluttu niihin. Oltiin vielä kolmestaan jäljellä, ja tuomari valitteli kovin vaikeaa päätöstä. Juostiin vielä kerran ympäri, ja tuomari otti yhden jatkoon. Me tiputtiin, sinänsä harmittaa, juuri ennen sijoja, mutta olen kyllä ihan tosi tyytyväinen tuosta! Nyt kun ajattelee, niin ei sillä sijalla niin väliä ole. Hain arvosteluni, jossa kaikki oli ERINOMAISTA, ja kommenttina "Eleetöntä ja kaunista esittämistä. Hyvä yhteistyö!". ♥ 

Rakastan tätä kuvaa ♥
Otettiin vielä muutamat kuvat, ja lähdettiin ajelemaan kotia kohti. Tärisin koko matkan, koska oli niin kylmä, myöskään jännitys ei loppunut kokonaan koko iltana :D Käytiin Iisalmen ABC'llä syömässä, ja oli kyllä nälkäkin kun olin viimeksi syönyt aamupalan, en edes muistanut juoda koko aikana.. :D Pian oltiinkin jo perillä, ja oli aika kiitellä onnistuneesta reissusta. Jospas kesällä pääsisin Thelman kanssa jonnekkin kisailemaan, ennen pentuja :)


Seuraavat näyttelyt todennäköisesti Tampereella, ja sitten Varkaudessa :) En malta odottaa!

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!