lauantai 3. tammikuuta 2015

Vuoden ensimmäinen, mätsärin muodossa!

Lähdettiin aamulla ajelemaan Viiksen koirahoitolan luo, ja suunnitelmissa oli mätsäri. Olin menossa junnuihin ihanan keskikokoisen villakoiran, Thelman, kanssa. Kisaan Thelman kanssa myös tuolla Kajaani KV'ssa sunnuntaina. Olin paikalla joskus 10.30 aikoihin, ja kehät alkoivat 11.30. Thelma pääsi paikalle vasta 11 aikaan, kun olivat ensin ajaneet väärää tietä ja sitten vielä oli ollut parkkeerausongelmia. Ehdittiin kuitenkin kivasti treenata, ja Thelma meni upeasti, yli odotusten. Olen nähnyt koko koiram viimeksi Kouvolan näyttelyssä elokuussa, mutta Thelma muisti hienosti mitä siellä kehässä tehdään :) 

Junnukehää ei tarvinnut hirvittävän kauaa odotella, vaikka ensin olikin Lapsi&Lelukoira, Lapsi&koira sekä veteraanit. Kisattiin numerolla 1, ja kisaajia oli 6. Mentiin ensin pari kierrosta ympäri, ja heti yksilöihin. Thelmaa vielä hieman jännitti pöydällä, mutta ei niin pahasti mitä ennen. Hampaiden näyttö onnistui ihan hyvin. Sitten meiltä pyydettiin liikkeenä L- kirjain. Se meni omasta mielestä oikein kivasti :) Sitten vielä seisotus, jossa seisotin Thelmasen vapaasti. Sitten kiitos ja jonon perään. Sitten tippui kaksi pois, ja me oltiin vielä mukana. Vaihdettiin koiria, ja sain saksanseisojan. En saanut sitä oikein seisomaan, mutta oli kyllä niin energinen ja ystävällinen koira. Ja oi että kun liikkui upeasti. Mentiin pareittain edestakaisin, meidän parina husky. Meidän osalta tämä meni oikein kivasti, taaskin seisottamisessa hieman ongelmia. Sitten vielä kerran ympäri ja omat koirat takaisin. Sijoitettiin neljäs, ja me saatiin kolmosruusuke. Päivän tuloksena siis JH3. Olin ihan tyytyväinen, oli yllättävän tasokas kisa vaikka kisaajia oli vain vähän.

JH 3!
Jäin vielä paikalle katsomaan aikuisia, joissa Thelma kisasi. Thelma sai punaisen, ja pääsi kuuden parhaan joukkoon punaisissa :) Innolla lähden kyllä viikon päästä sinne Kajaaniin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!