lauantai 5. maaliskuuta 2016

Kisailua pitkästä aikaa!

Viikko sitten Lauantaina kisailtiin Kuopiossa, kahdella radalla! Oltiin paikalla jo aikaisiin, ehdin katsoa ALOn A-radan enne AVOn alkua. Tutut pärjäsivät siellä oikein hyvin! Pian perään alkoi jo meidän rataantutustuminen. Rata oli suht. hankala, meille vaikeita kylttejä oli paljon mukana. Houkutuksessa ei onneksi ollut ruokaa.. Rata näytti tältä:A-radalta meille ei tulosta, jäi 2 pisteestä kiinni.. Radalta jäi kuitenkin ihan huippufiilis, sillä Elmo teki tosi hyvin! Ei jäänyt haistelemaan kertaakaan, ja karkasi vain kerran kun uusiminen oli niin tylsää.. Teknisesti rata oli aika karmea, mutta hain lähinnä sitä hyvää fiilistä!

Lähtö
1. Pyörähdys
2. Istu, käännös vasempaan, istu
3. Istu, koira eteen, oikealta sivulle, istu, -1 VINO
4. Täyskäännös oikeaan
5. Istu, kierrä koiran ympäri
6. Käännös vasempaan
7. Koira eteen, vasemmalta sivulle, -3 TVÄ
8. Vasen täyskäännös, -3 UUSI, -3 KONTR, -10 TVÄ (Karmea! On se tämän ennen osannut.. Ei toiminut tänään, ja karkasi vielä leluja katsomaan)
9. Istu, maahan, istu
10. 270° käännös oikeaan
11. Istu, seiso, kierrä koiran ympäri, -1 KYL, -10 TVÄ (Alussa haisteli kylttiä, jolloin rintamasuunta oli väärä. En tiedä miksi en uusinut, vaikka tämän tajusin kyllä)
12. Täyskäännös vasempaan -1 KYL (Ilmeisesti osui takajalalla kylttiin)
13. Spiraali oikealle
14. Istu, käännös oikeaan, istu
15. Houkutus
Maali

AVO0 68p, kommenttina "Paljon hyviä pätkiä. Hienosti tsemppasit koiraa karkaamisen jälkeen"
En ole ehkä ikinä jännittänyt mitään kilpailua näin paljoa.. Meinasin pyörtyä kehään, oikeasti.. :D Onneksi Elmoa ei hirveästi se haittaa, mutta kyllä se hieman näkyy.


 
 A-rata videolla 

B- rata meni aika huipusti! Elmo oli kuulolla, vaikka väsy olikin jo pitkän päivän jälkeen, niin koiralla kuin ohjaajalla. Rata oli selkeä, eikä mikään huisin vaikea. Tässä ratapiirros:Rata meni ihan superhyvin ensimmäisen kyltin uusinnan jälkeen. Tokihan Élmo oli jo aika väsy, josta syystä kontaksti välillä vähän meinasi rakoilla. Saatiin kuitenkin huisin hienot 94 pistettä!! Oli aika huippu fiilis radan jälkeen, kun tiesi koiran tehneen täysiä ja vihdoin ei mokailtu isommin mitään.

Lähtö
1. Istu, maahan -3 UUSI
2. Istu
3. 270° käännös oikeaan
4. Spiraali vasemmalle -1 KONTR
5. Käännös oikeaan
6. Istu, koira eteen, vasemmalta sivulle, istu
7. 270° käännös vasempaan
8. Spiraali oikealle 9. Istu, käännös oikeaan, istu
10. Istu, käännös oikeaan, istu -1 VINO
11. Istu, seiso, kierrä koiran ympäri -1 OV (nyt en kyllä yhtään tiedä, että mistähän tämä tuli?)
12. Pyörähdys
13. Täyskäännös vasempaan
14. Hitaasti
Maali

AVOHYV 94p. Kommenttina "Hienoa yhteistyötä. Taputtelu reiteen on voi- luokassa virhe." En ole edes tajunnut, että taputtelen, joten onneksi tästä tuli maininta! Pitää kiinnittää tähän huomiota treeneissä.. Niin ylpeä Elmosta <3

B-rata videolla


Majavasta tuli heti lempparilelu!

2 kommenttia:

  1. Hyvä te! Tajusin just, että mä taisin olla "avustamassa" tota teidän B-radan tuomaria kerran rally-kisois. Taino se pyys mut repiin niitä lappuja (taisin näyttää kyllästyneeltä siinä istuessa?) kun se täytti niitä. 😅

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!