lauantai 4. huhtikuuta 2015

Jyväskylä PN 22.3

Oltiin puolitoista viikkoa sitten Jyväskylän pentunäyttelyssä, josta en olekkaan ehtinyt kirjoitella. Mulla oli siis Elmo mukana, ja oltiin menossa ainoastaan junnuilemaan. Näyttely olikin ihan eripuolella hallia mitä luulin, joten tulikin sitten käveltyä hame päällä, häkin ja koiran kanssa ison messukeskuksen toiselle puolelle. Pakkastakin oli ihan liikaa.. :D Noh, päästiin kuitenkin sisään. Vein Elmon häkin meidän kehän lähelle, ja purin tavarat. Siinä hiukan treenailtiin ja katseltiin muita kehiä. Meidän kehä alkoi vasta 13.00. Ensin kuulutettiin nuoremmat kehään. Nuorempia oli 3, kuten myös vanhempia. Todella vähän! 

Nuoremmissa ei kestänyt kuin hetken, ja alkoikin vanhemmat. Tuomari laittoi meidät juoksujärjestykseen, jossa oltiin ensimmäisinä. Pari kierrosta ympäri, ja heti alkoikin yksilöt. Seisotus, kolmio ja seisotus. Meidän kolmio onnistui oikein kivasti, seisotuksetkin ihan jees. Sitten kiitos ja jonon perälle. Kun kaikki olivat käyneet, tuomari vaihdatti koiria. Sain karkeakarvaisen mäyräkoiran, jonka nimi oli myöskin Elmo. Sain esitettyä Elmon omasta mielestä oikein kivasti. Vaihtokoirien kanssa seisotettiin ja mentiin pari kertaa ympäri, ja sitten omat takaisin. Tuomari sijoitti kolmannen, joka ei oltu me. Sitten kertoi perusteluita sijoituksille, jonka jälkeen meille punainen ruusuke, eli siis vanhempien voitto! 


BIS- kehä alkoi heti perään, jossa meitä vastassa oli nuorempien voittaja mittelspizin kanssa. Seisotettiin koirat, ja tuomari suoraan vaihdatti koiria. Mittelin nimi oli Vuk, ja hän oli oikein hieno. Mentiin pari kierrosta ympäri, jonka jälkeen seisotus. Sitten vaihdettiin omat koirat takaisin. Tuomari perusteli taas sijoituksia, ja sen jälkeen meille punainen ruusuke! Oltiin siis BIS-JH! Olen niin tyytyväinen Elmoon!

Kiertelin vielä myyntikojuja ennen kuin kyytini tuli. Mukaan tarttui ohjatun noudon kapula, jolla ollaan treenattu tätä suussa pitämistä. Nykyään se pitää jo jonkun aikaa, ei kauaa mutta ehkä vielä joskus :D Lisäksi ilmaistuotteita tarttui jonkun verran. Meillä oli oikein mukava päivä, Elmo vaan on ♥♥
Rakastan tätä kuvaa ♥


1 kommentti:

  1. Meillä olisi teille haaste, jos kiinnostaa :)

    http://nimenionluna.blogspot.fi/2015/04/haaste.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!