keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Mätsärissä 15.3

Anteeksi taas postausten viivästymisestä, mulla on ollut todella paljon koulujuttuja jotka ovat vieneet kaiken ajan, joten postailu on jäänyt vähemmälle. 

Sunnuntaina aamulla lähdettiin ajelemaan mätsäriin siilinjärvelle, jossa odottelikin jo Emma koirineen. Kävin ilmoittamassa itseni junnuihin, ja treenailin Elmon kanssa hiukan. Halli oli joku parkkihalli, ja siellä oli ihan kauhean likaista.. Valkoinen koira oli ihan harmaa sen jälkeen. Kehät alkoikin pian. Junnuja oli 9, ja me oltiin numerolla 5, tosin tuomari laittoi juoksujärjestykseen jossa taidettiin olla siinä samoilla kohdilla. Ensin seisoteltiin ja juostiin pari kierrosta ympäri, jonka jälkeen alkoi yksilöt. Tuomari kysyi koiran ikää. Sitten edestakainen, joka meni oikein kivasti sekä seisotus. Seisotin vapaasti, ja se oli oikein nätti omaan silmään :) Juostiin vielä pari kierrosta ympäri, ja Elmo meni ihanasti edellä. 

Tuomari otti neljä jatkoon, ja me kuuluttiin niihin. Seisotettiin, ja neljäs ja kolmas sijoitettiin. Oltiin enää minä ja Emma jäljellä, ja meidän kesken vaihdatettiin koiria. Sain siis suomenajokoira Madonnan, joka oli oikein ihana ♥ Seisominen oli upeaa, tosin en osaa vieläkään liikuttaa sitä, joten liikkeet oli aika jäätävät.. :D Elmo meni myös oikein kivasti Emman kanssa, ainakin silloin kun katsoin.Vaihdettiin koirat takaisin, ja taidettiin vielä kerran juosta ympäri. Tuomari ojensi meille sinisen ruusukkeen, eli oltiin toisia! Onnittelut vielä Emmalle voitosta!

Vein Elmon häkkiin, ja käytiin katsomassa vähän tilannetta, meneekö Emman koirat päällekkäin vai ei. Pääsin kuitenkin amerikancockerspanieli Nopan kanssa punaisten kehään. Mentiin pari kierrosta ympäri ja seisoteltiin. Tuomari otti seitsemän koirakkoa jatkoon, ja me kuuluttiin niihin! Mentiin vielä yksitellen ympäri, ja tuomari mietti, ketkä kaksi tippuisivat vielä. Meidät käteltiin vielä ulos, kulma oli oikein kova taso, kaikki olisivat ansainneet sijoittua. Noppa on ihana ♥

Mulla alkoi sitten olla jo kiire omiin harjoituksiin, joten ei ehditty ottaa kunnolla kuvia enkä ehtinyt katsoa kehiä loppuun, mutta ensikerralla sitten! Oli tosi kiva päivä, kiitos Emma!


Pari tosi huonoa kuvaa meistä :D Oli kiire, antakaa anteeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!