keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Nimetön #2

Trimmailin Elmon tässä yhtenä päivänä, ja että siitä tuli nätti! Omasta mielestä trimmi onnistui tosi hyvin, erityisesti etuosa. Tämä trimmaaminen kun ei ole niitä vahvimpia puoliani. Turkki oli ihan kauhean pitkä alussa, joten sitä ihan urakalla saksin. Päätä en kyllä vieläkään osaa, mutta ehkä vielä joskus senkin opin :D Tuossa ennen & jälkeen- kuva, jossa näätte eron. 


Ilmoittauduttiin tuonne kennelliiton kesäleirille, jonne mennään Jennin ja Milan kanssa. Elmo siis tulee myöskin mukaan. Itse ainakin kovasti odotan leiriä!
Me myöskin saatiin kuin saatiinkin paikka ensi lauantaille rally-tokokisoihin Jyväskylään! Päästään starttaamaan meidän viralliset vihdoinkin siellä. Jännitys alkaa taas iskeä, mutta toivottavasti hyvin menee. 

Pääsiäisenä lenkkeiltiin ihan tosi paljon, Elmo tykkää. Vihdoin kun oli aikaa, käytettiin se sitten ihan kunnolla. Maanantaina käytiin vähän näyttelytreeneissä juoksentelemassa, jonka jälkeen käytiin n. 1,5h lenkillä. Sitten perään meillä alkoi aksa, jonne menin Elmon kanssa sillä äitini ei päässyt. Meinasin sieltä myöhästyä, sillä lenkissä joka mentiin kestikin hiukan kauemmin mitä luulin. Ehdin kuitenki, ja meillä meni tosi kivasti. 

Onkos teistä kukaan tulossa tuonne leirille tai kisoihin? :)

2 kommenttia:

 1. On kyllä siisti trimmi! :) Pääsiäisenä oli meilläkin lenkkeily ja ulkoilu pääosassa kun oli vihdoinkin kunnolla aikaa.

  Nähdään mahdollisesti leirillä - olen sinne ohjaajaksi hakenut, vielä ei ole varmaa pääsenkö. ;)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti ei tule kahdesti tämä kommentti, teknisiä vaikeuksia :D

  Hyvin trimmattu! :)

  Kävin itse nuorena Agon kanssa Kennelliiton leireillä, joka kerta oli mukava leiri :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!