lauantai 28. helmikuuta 2015

Welsh corgi- erikoisnäyttely!

Oltiin tänään pitkästä aikaa virallisissa junnuilemassa, nimittäin welsh corgien erkkarissa! Näyttely oli ihan lähellä, nimittäin täällä kuopiossa, musti&mirri- areenalla. Oltiin paikalla yhdeksän maissa, nuoremmat alkoi kymmeneltä. Ehdittiin jutella ja treenailla, kiitos seurasta Janniina, Anni sekä Jenni! Kisailin siis Elmon kanssa. Elmo käyttäytyi ihan superisti, kaikkien kanssa olisi halunnut leikkiä, myös muutaman uroksen! Nuoremmissa oli viisi kisaajaa, kaikki corgeilla.


Vanhemmissa olisi ollut kuusi kisaajaa, mutta kaverini Emma ei päässytkään, joten meitäkin oli viisi. Mentiin kehään, me Elmon kanssa ensimmäisinä. Tuomari kävi moikkaamassa koirat, ja mentiin pari kierrosta ympäri. Sitten yksilöt. Piti näyttää hampaat, ja tuomari pyysi liikkeenä T'n. Nämä meni oikein kivasti, ja tämän jälkeen seisotin vapaasti. Oi että oli hieno vapaa tässä kohtaa! :o Sitten kiitos, ja jonon perälle. 

Ryhditön kakara
 Kun kaikki olivat käyneet yksilöissä, tuomari vaihdatti koiria. Sain Annin cardiganin, Nopan. Noppa oli hiukan Annin perään, mutta omasta mielestä sain ihan esitettyä ihan ok. Elmo meni Annille. Vaihtokoirien kanssa seisoteltiin, mentiin ympäri ja taas seisoteltiin. Elmo oli taas hiukan innoissaan kun oli uusi ihminen narun päässä :D Sitten vaihdettiin omat takaisin. Tuomari sijoitti viidennen ja neljännen, ja mietti kolmatta. Siotettiin kolmas, ja tajusin että oltiin kahden parhaan joukossa :o Vielä kierros ympäri, ja meille sininen ruusuke, eli sijoituttiin toiseksi! :) Hain arvostelun, jossa kaikki ERIä, kommenttina "Erittäin harmonista yhteistyötä. Todella taitava nuori handleri"

 
Pääsin vielä kokeilemaan Jennin Mila- käppänää sekä Annin Noppa- corgia. Molemmat oli kyllä niiin ihania ♥ Käytiin myös kuvauspaikalla ottamassa muutamat kuvat, ja sitten rupesin pakkailemaan kamoja. Oli tosi mukava päivä, kiitos kaikille! :)

Jopa ihan siedettävä vapaa :D

6 kommenttia:

 1. Oi onnea paljon! :) tosi kiva postaus päivästä ja musta kerroit tosi kivasti mitä kehässä tehtiin ym. Yleensä kaikki jh postaukset jäävät useimmistä blogeista multa lukematta, syynä jotenkin niin tylsä kerronta tapa, mutta tämä oli todellaki kiva :D ei paineita ei paineita... ;) ei vaa. Jatka samaa rataa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos seurasta ja onnee vielä:) Ja muuten kiva banneri;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin teille ;) Juu, itekkin pidän, Nanna taiteili :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!