keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Jyväskylä KV 8.11!

Viime lauantaina oli suuntana Jyväskylä, ja mikäpä muukaan kuin koiranäyttely. Herätys oli kuuden aikoihin, ja matkaan lähdettiin puoli kahdeksalta. Matka taittui jännityksen sekaisissa tunnelmissa. Perillä purettiin tavarat ja itse treenailin Elmon kanssa hieman. Elmo teki oikein hienosti. Me oltiin siis menossa JH- kehään, numerolla 9.

Kehä alkoi, ja kaikki kutsuttiin seisottamaan koiriaan. Ensin isot koirat ympäri, sitten pienet. Tuo kierros meni vähän miten sattuu, alku oli aika sähläystä :D Yksilöissä tuomari kysyi koiran ikää, ja pyysi näyttämään purennan. Sitten edestakainen ja ympäri. Tämän jälkeen seisotus tuomarin pöydän eteen. Mua harmittaa ihan kauheasti kun en seisottanut Elmoa tässäkohtaa vapaasti, siinä kohtaa sillä oli oikein kiva vire päällä. Kuitenkin, en ehtinyt edes asetella loppuun kun tuomari jo kiitti ja oli seuraavan vuoro.

(c) Oma-Emmi Helin
Kun kaikki oli käyneet yksilöissä, mentiin kierros ympäri ja jonkun aikaa seisoteltiin. Tuomari otti 7 jatkoon, ja me oltiin yksi niistä! Päästiin kuitenkin toisiksi viimeisinä jatkoon, joten ajattelin että tuomari ei varmaan sijoittaisi meitä. Jatkossa olleiden kanssa vaihdettiin koiria. Sain aivan ihanan valkean kääpiösnautseri Ruusun. Jokaisessa virallisessa jossa on vaihdettu koiria, olen saanut käppänän :o Elmo meni Ruusun handlerille Veeralle, joka sitten upeasti voitti nuoremmat. Vaihtokoiran kanssa tehtiin edestakainen ja ympyrä. Ruusu kulki tosi nätisti :) Elmo meni myös kivasti Veeran kanssa, vähän hermona oli ehkä. Sitten omat koirat takaisin ja vielä kierros ympäri. Tämän jälkeen tuomari tiputti ensin yhden pois, ja sitten minut. Harmittaa hieman, juuri viimeisenä ennen sijoja, mutta silti hienosti 23 handlerista "kuudensia" :) Arvostelussa kaikki ERInomaista, kommenttina "Well handled".
Erittäin huono seisotuskuva, mutta ainut käyttökelpoinen..


JH"6"
Kuvien laatu on jotain erittäin hirveää (paitsi tuon ensimmäisen) Mutta ei voi mitään :D Tässä on vielä video kehästä! Muutamassa kohdassa ei toimi kunnolla, mutta kai jotain näkyy :)

 


3 kommenttia:

 1. Onnea kuudennesta sijasta! Kivan oloinen blogi sulla ja ihana Elmo ♥ Liityin lukijaksi :)

  Tässä mun blogi jos kiinnostaa: paikkajahyppy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kyllä kiinnostaa, liityin myös blogisi lukijaksi :)

   Poista
 2. Voi tää siun blogi vaikuttaa niin kivalta jos kuvat ois isommat tää ois = perfekto <3 :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!