sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Kaikennäköistä kisailua!

Anteeksi hirveästi tätä postaustaukoa! Mulla on ollut kamalasti kokeita ja muuta, niin en ole ehtinyt kirjoitella vaikka asiaa olisi. Palataampa siis melkein kahden viikon päähän, ja kertoilen mitä ollaan tehty.

16.11 Sunnuntai
Meillä oli Elmon kanssa suuntana Rally-toko möllit! Kisat olivat pondera- hallilla, joka oli meille ihan tuntematon. Halli oli erittäin ahdas, mutta Elmo käyttäytyi oikein mallikelpoisesti. Ilmosin meidät alokkaaseen, vaikka oltaishan me mölleihinkin päästy. Alokkaassa koiria taisi olla 9 tai 10. Me oltiin aika loppupäässä. Rata ei ollut kovin haastava, liikkeestä maahanmenoa lukuunottamatta..
Koko kisa oli melkein tunnin jäljessä alustavaa aikataulua. Vihdoin päästiin meidän vuorolla kehään. Otin Elmon kontaktiin ja seuruutin lähdölle perusasentoon. Radalla oli perus pyörähdyksiä ja ainakin spiraali vasemmalle. Elmo istui yhdessä kohtaa ihan vinoon, joten erittäin tyhmänä korjasin sen ilman uusimista. Pitkä pätkä meni puhtaasti, kunnes oli viimeinen liike, eli liikkeestä maahan.. Ekalla Elmo ehkä jopa melkein meni (videolta katsottuna, enhän mä siinä tajunnut) mutta taas tyhmänä uusin. Ei mennyt taaskaan, ja taas uusin (tyhmä minä). Vielä viimeiselläkään ei vaan suostunut menemään maahan, mutta sitten jatkettiin maaliin. Elmo teki koko radan tosi hienosti, ja kokoajan seurasi kontaktissa. Pisteitä jäi 73/100, joten ensi kisoihin on ainakin varaa parantaa! :D Ei me edes oltu viimeisiä, vaan toisiksi viimeisiä :D Arvostelussa kommentteina oli "Taitava koira sekä ohjaaja, harmilliset virheet".

22.11 Lauantai
Ja rally-tokon jatkokurssin viimeinen kerta, ja samalla pikkujoulut. Treenit olivat 11.00-13.00, tuntia aiemmin kuin yleensä. Olin ryhmästämme ainut, joka oli huomannut tämän, joten oli sitten melkein tunnin yksityistreenit aluksi :D No, eipä tuo mitään, opeteltiin muutamia voittaja- ja mestariluokan kylttejä, sekä muutamaa hankalampaa avoimen kylttiä. Elmo teki oikein hyvin kaikki nuo. Ennen kuin muita rupesi tulemaan, kokosimme radan loppuun. Se oli tosi helppo alokkaan rata, jossa oli 12 kylttiä. Elmo teki kokoajan oikein puhtaasti. Pian muut tulivat, ja aloitimme herkkujen syömisen. Kyseessähän oli siis nyyttärit. Muutamista leivoksista tuli oikein hyviä hajuja, ja ruuat olivat kehän laidalla häiriönä. Elmo keskittyi kokoajan minuun eika tuoksuihin! :) Jospa me tuonne Jyväskylän kisoihin helmikuussa lähdettäisiin :)

29.11 Lauantai
Meillä oli suuntana mätsäri Kuopion Kurkimäessä. Kaverini oli myös tulossa koiransa Milon kanssa, ja pääsin sitäkin kokeilemaan :) Osallisuttiin vain junnuihin. Tuomarina oli Pasi Soininen. Kehä alkoi vasta myöhemmin, koska lapsi&lelukoira ja lapsi&koira olivat ennen kuin muut kehät alkoivat. Hallissa oli muutenkin pimeää, ja sitten sieltä sammutettiin vielä valoja? :D No mutta kehään päästiin kuitenkin. Kehä oli huonon muotoinen, ja ympyrä oli hankala tehdä. Ensin oli muutama kierros ympäri ja sitten yksilöt. Yksilöissä edestakaisin, kolmio ja ympyrä. Seisottelin Elmoa vapaasti aika paljon, kun se seiso niin nätisti sillä tavalla. Tuomari otti neljä jatkoon, meidät ensin. Sitten vielä kerran ympäri, ja tuomari sanoi meidän olevan ensimmäisiä ja kaverini toisia. Taas JH1, osallistujia taisi olla 6 :)


Kuvailtukin ollaan pihalla kun ollaan ehditty, tuossa muutama kiva kuva :)Ja nyt lauantaina oltiin Helsinki Winnerissä, siitä tulossa postausta mahdollisimman pian! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!