sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Kehäkettuilemassa!

Eilen aamupäivästä lähdettiin ajelemaan nenäpäivämätsäriin Musti ja Mirri -areenalle. Tarkoituksena oli mennä junnuihin Elmon kanssa, esittää pienissä pennuissa toyvillakoira Emppu sekä isoissa aikuisissa kultainennoutaja Arttu. Päästiin paikalle, ja jo silloin siellä oli kauheasti väkeä. Vähän meidän tulon jälkeen ilmojonot ulottui ulko-oville saakka. Odoteltiin kehien alkua, jolloin treenasin Elmon sekä Artun kanssa. Pääsin myös treenaamaan Milan kanssa, ja se meni tosi hienosti! Emppu ja sen omistaja tulivat vasta hetki ennen kehien alkua, joten ei kauaa ehditty harjoitella. Emppu on ihan pentu vielä, ja kaikki äänet sekä ihmiset olivat pelottavia. Eihän siitä kehästä oikein mitään tullut, ja sininen tuli. Empun kasvattaja esitti sitten Empun sinisten kehässä, eikä kyllä haittaakkaan :D 

Tämän jälkeen alkoi junnukehä. Osallistujia taisi olla 8. Aluksi tuomari kävi katsomassa koirien ilmeet, ja sitten pyysi pari kierrosta ympäri. Yksilöissä tuomari pyysi kolmion ja edestakaisen, jonka jälkeen seisotin vapaasti. Tämän jälkeen tuomari pudotti muutaman kisaajan, ja neljä jäi jatkoon. Itse kuuluin vielä niihin! Tämän jälkeen tuomari taisi vielä pyytää edestakaisen, ja pyysi siirtymään kehän toiselle sivulle. vielä kerran ympäri, jonka jälkeen vapaa seisotus. Koiria piti seisottaa lopussa tosi kauan, ja Elmo rupesi väsymään ja istuili aina välillä. Sijoitettiin neljäs.., kolmas.., ja sitten meidät pyydettiin ensimmäisiksi! Eli tuloksena JH1! Ja koska oli nenäpäivä, pyydettiin voittajia laittamaan punaiset nenät naamaan :D 

Junnukehän jälkeen lähdin aikuisten kehälle, jossa Arttu oli mennyt jo omistajansa kanssa parikehään, koska itse en ehtinyt. Arttu sai sinisen, ja esitin sen sinisten ryhmäkehässä. Meille ei sijoitusta tällä kertaa, hienosti Arttu kyllä meni. 

Kokonaisuudessaan tosi kiva päivä, ensiviikonloppuna Jyväskylä kutsuu! Saatan lähteä myös sunnuntaina esittämään yhden sheltin :)


2 kommenttia:

  1. Onnittelut! Mitä saitte palkinnoksi? :) Ja olisi kiva jos täällä olisi esittysivu ainakin Elmosta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi myöhäinen vastaus, en ollut huomannut tätä. Palkinnoksi saatiin muutama Oscarin herkkupussi, tuo ruusuke ja nenä. En muista oliko muuta, mutta nuo ainakin. Minun on pitänyt tehdä tuo sivu jo jonkun aikaa, mutta en ole saanut aikaiseksi. Aloittelen nyt sen tekemisen! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!