tiistai 5. elokuuta 2014

Sawo Show 2014!

Oltiin viime viikonloppuna Sawo Show'ssa lauantaina ja sunnuntaina, hyvin tuloksin :) Lauantaina ja sunnuntaina kisasin junnuissa, ja Elmo oli sunnuntaina rotukehässä. 

Lauantaina piirinmestaruudessa kisasin aivan ihanalla partacolliella, Kuutsa's Blue Lucky Lady "Lempi" ja oltiin PM 4 :) Vaihdossa sain käppänän, joka oli kauheasti omistajansa perään, eikä liikkunut vaan vinkui ja ulisi. Normikisassa kisasin Elmolla, ja oltiin JH 1/2!! :) Oon niin tyytyväinen Elmon käytökseen, myös vaihtokoirana käyttäyty oikein hyvin :) Mulle tuli vaihossa taas käppänä, tuomari varmaankin halusi testata että osaanko sitä esittää :D BIS- jh kilpailussa vaihtokoirana tuli suomenajokoira Niko, joka ei pitkän päivän jälkeen kauheasti jaksanut mutta hyvin meni silti :) Lauantain junnutuomari oli Eija Airaksinen.

Sunnuntaina oli sm-osakilpailun vuoro. Kisasin kääpiösnautseri Lassilla, viralliselta nimeltään Santor Lassi. Lassi oli aivan ihana! Tulos oli JH 3, tyytyväinen sai olla :) Sunnuntain junnutuomari oli Valerie Hutton, Australiasta. Rotukehästä Elmolle EH, ei pitänyt tuomari ei. Tuomarina toimi Marja Talvitie, joka ei ilmeisesti jaksanut kyykistyä niin nosti lagotot pöydälle.. :D

Tuossa muutama kuva:

 
Pm 4


JH 1/2JH 1/2
JH 3
JH 3
JH 3
Ja tiedän, en osaa näyttää kehässä muulta kun tyhmältä :D
Seuraavana sitten Kouvola kr! :)

2 kommenttia:

  1. Moikka! Uusi lukija tuli täältä:) Mää oikeesti pahoittelen tuota Milan käytöstä. Se tosiaan on kamalasti minun perään. Jos haluat, voit kokeilla sitä jossain mätsärissä/näyttelyssä kehän ulkopuolella. Olisi nimittäin kiva, jos voisin vielä joskus lainata sitä koiraksi junnuihin. Myöhäiset onnittelut vielä sulle hienoista tuloksista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään, vähän haastetta (; Mila kyllä malttoi seista aika hyvin mun kanssa, ainakin mun mielestä :) Joo olis kiva testailla vaikka jossain mätsärissä! Paljon jos vaan treenaa niin hyvä tulee. Ja kiitos, samoin sulle! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!