sunnuntai 24. elokuuta 2014

Kouvola KR 23.8

Eilen aamulla joskus seitsemän aikaan lähdettiin ajamaan kohti Kouvolan ravirataa. Tälläkertaa Elmo ei tullut mukaan. Itse olin Jonnan mukana, jolla on keskikokoinen villakoira Thelma. Thelman kanssa kisaisin junnuissa, jos vaan kehät ei ihan päällekkäin mene. Ajomatka kesti n. kolme tuntia, aikalailla helposti löydettiin perille. Siellä etsittiin villakoirakehälle, jonne pystytettiin teltta ja purettiin tavarat.

Siellä laitettiin Thelman turkki loppuun, jonka jälkeen suuntasin junnukehälle. Ei tarvinnut kauaa odotella kun kehät alkoi. Pyysin saada olla ensimmäisenä yksilöarvostelussa jos kehät menisivät päällekkäin. Ensin tuomari otti ensimmäiset 6 kehään, oltiin siinä viimeisinä. Ensin kehä kerran ympäri. Meidän edessä oli muutama tosi hidas, joten ei päästy hyvään vauhtiin. Sen jälkeen alkoi yksilöarvostelut, jossa oltiin ekoina. Nostin Thelman pöydälle, ja tuomari tuli katsomaan. Tuomari pyysi näyttämään hampaat, ja näytin ne. Thelma antoi näyttää ne tosi hyvin. Mitään ei kysynyt rodusta, pyysi vaan koiran alas. Sitten edestakaisin ja ympyrä. En tiiä mitä tein tossa ympyrässä, jäin vaan sinne jonon perään, en tiiä mitä mun päässä liikku.. :D Sit tajusin sen aika nopeesti ja menin siihen tuomarin eteen seisottamaan koiraa. Tuomari meni kirjottamaan arvostelua, sen aikaa Thelmaa seisotin siinä. Sitten kiitos ja odottamaan. Muiden yksilöarvostelujen jälkeen pari kierrosta ympäri ja seuraava ryhmä kehään. Tässä välissä kävin katsomassa villisten tilanteen, niin ehdin onneksi loppuun kisata. Kun loputkin oli käyneet yksilöarvosteluissa niin kaikki otettiin kehään. Pari kierrosta ympäri ja seisotus. Sitten tuomari otti viisi jatkoon, me ei niihin kuuluttu. Hain arvostelun ja se oli ihan hyvä. Yksilöliikkeet ja seisotus EH, muut ERI. Tuomarin kommenttina myös: Hyvä pari keskenään. Koira esitetään rodunomaisesti." Tuota seisotusta hieman ihmettelin, mutta tälläkertaa näin.

Sen jälkeen kiiruhdin villiskehälle, ja kun olin siellä niin Jonna sanoi että saan esittää Thelman myös rotukehässä jos vain haluan, ja tietysti halusin! Vaihdoin numerolapun ja menin kehän reunalle, jossa menossa oli junnunartut, uroksia ei ollut ollenkaan. Thelma oli siis jo seuraavana kehässä. Avoimen luokan nartut kutsuttiin kehään. Thelman lisäksi oli toinenkin avonarttu. Ensin pari kierrosta ympäri, jonka jälkeen Thelma pöydälle. Pöydällä Thelma oli aluksi ihan hyvin, mutta koska kehässä oli harjoitusarvostelija joka oli mies niin Thelma säikähti sitä. Pöydällä olosta ei sen jälkeen tullut mitään. Sitten pöydältä alas, edestakaisin ja ympyrä. Sitten tuomarin teltan eteen seisotus, ja Thelma seisoi kuin patsas ♥ Sitten kehäsihteeri nosti lapun, ja ERI tuli! ♥ Toinen sai EH'n, joten Thelma voitti luokkansa ja sai SA'n! Heti perään alkoi PN kehä, jossa oli kolme narttua. Ensin vähän aikaa seisotettiin ja sitten kierros ympäri. Sitten tuomari siirsi Thelman ensimmäiseksi, ja vielä kierros ympäri. Sitten tuomari sanoi että tuo on järjestys, eli Thelma oli ensimmäinen, sai sertin ja oli vielä rop, koska uroksia ei ollut! :) Eli Thelma siis: AVO ERI1, SA, PN1, SERT ja ROP!! ♥♥♥ Oon niin tyytyväinen! Thelman eka serti! ♥ Thelman käytös oli jotain niin täydellistä! Arvostelukin oli huippu, useassa kohtaa luki että "Super" tai "Excellent" ♥ Ryhmissäkin pyörähdettiin, mutta siellä ei mitään tullut. Oli ihan huippu päivä! Thelma on vaan niin paras ♥


Ainut kuva minkä sain, ei ole mikään paras tuokaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!