maanantai 5. joulukuuta 2016

Kehäkoostetta

Vihdoin on koulukiireet ohi ja ehdin kirjoittelemaan tännekin. Joulukalenteria en mitenkään ehtinyt väsätä, mutta muutamia erikoispostauksia on toivon mukaan tulossa. Ollaan käyty nyt muutamissa mätsäreissä treenaamassa, joista tässä vähän koostetta.


Tasan kuukausi sitten oltiin KPSHn uuden hallin avajaismätsärissä. Halli oli todella ahdas, oli pennun kanssa hieman hankalaa. Käytiin junnuissa, joissa oltiin JH3. Pikkupennuissa Huima esiintyi ekstrahyvin, sai punaisen mutta ei kuitenkaan sijoittunut.


Loppukuusta oltiin Hupun mätsärissä M&M- areenalla, ilmoitin Huiman pikkupentuihin. Voi että kun olin ylpeä tuon pienen esiintymisestä! Huima sai punaisen ja pääsi 10 parhaan joukkoon, muttei kuitenkaan sijoittunut. Mätsärin jälkeen lähdettiin Ealle, Noora ja Daco mukana. Syötiin ja käytiin koirapuistossa, jossa koirat painivat ja juoksivat. Ehdittiin myös treenata hieman tokojuttuja, ennen kuin kyyti tuli.


Viime keskiviikkona Huimalla oli vihdoin trimmi, vihdoin sen jälkeen se alkoi näyttää jopa villakoiralta. Sillä on kyllä huikea turkki 8kk ikäiseksi villaksi!


Eilen lähdettiin mätsäriin Kodin Terraan. Pienet pennut alkoi 11.00, kaikki kehät oli porrastettu. Huima oli toisiksi viimeisessä parissa, parina bichon. Mentiin kehään ja seisotettiin koirat. Pari kierrosta ympäri ja pöydälle. Huima jostain syystä vähän vänkäsi pöydällä, jota se ei ole ikinä ennen tehnyt. Tämän jälkeenkään se ei ole sitä tehnyt, tiedä sitten mikä aivopieru tuli. Yksilöissä ympäri ja edestakainen, Huima oli liikkeissä jotenkin todella hidas. Seisotettiin vielä ja tuomari antoi Huimalle punaisen.

Punaisten kehässä oli reilu kymmenen koiraa, joista kolme sijoittui. Koiria tippui ympäriltä, ja pian oltiinkin kolmen parhaan joukossa. Mentiin vielä pari kierrosta ympäri ja tuomari sijoitti kolmannen. Kahden parhaan välillä tuomari mietti vielä, mutta laittoi Huiman ekaksi! Tulikin siis hieman pidempi päivä kun luulin, sillä bis alkoi vasta 15.00.


Onneksi mulla oli seurana Jenni sekä (Jennin) kamera, Huima pääasiassa nukkui väliajan häkissä. Oli hieman hupaisaa, sillä Tintin Carla oli pikkupentujen sinisten ykkönen, Huima punaisten ykkönen ja Mila vielä pienten aikuisten punaisten ykkönen. Näin ollen kaikki oltiin sitten bis-kehässä! Vihdoin pitkän odottelen jälkeen päästiin kehään. Pari kierrosta ympäri ja sitten seisoteltiin. Huima seisoi hienosti vapaana, kun tuomari jakoi sijoja. Taas tippui koiria ympäriltä ja meidät käteltiin neljänsiksi! Mätsärin palkinnot oli todella hyvät, voitettiin pari hihnaa ja pantaa, herkkuja, n. 18kg ruokaa, trimmilahjakortti sekä pari pokaalia ja ruusuketta.


Huomenna mennään taas mätsäriin! Pitää aamusta hieman siistiä tuota, sillä se näyttää jo vähän turjakkeelta. Messarin aikataulut saapuivat, villat on molempina päivinä aika aamusta, lauantaina mu/ru/va keskaripentuja on kaksi ja sunnuntaina vain yksi, eli Huima on silloin ainut. Alkaa tässä pikkuhiljaa jo jännittää..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!