perjantai 7. lokakuuta 2016

Tää on parasta just nyt

Lauantaina Huima täytti puoli vuotta. Öö. Juurihan se tuli? Lauantaina päätettiin myös lähteä mätsäriin. Huimis oli oikein pätevänä pikkusiskoni kanssa lapsi & koira- kehässä, sijoittuivatkin toisiksi! Pikkupennuissa käytiin jahtaamassa lehtiä, penska hienosti parikehästä sai punaisen nauhan ja sijoittuikin vielä usean pennun joukosta PUN4! Mätsärikuvat (c) Tinjamari Suhonen!


Mätsärin jälkeen Ea ja Rimppe tulivat meille yöksi. Treenattiin ja koirat painivat ja vetivät rundia ihan onnensa kukkuloilla. Riemusta tuli myös nakupelle. Elmo onnistui rikkomaan jalkansa heti alkuunsa juostessaan täysillä Riemun päälle (ööh, tietty pitää olla vähä tyhmä ku paras kaveri tulee kylään?). Vähän sitä ontui, enää ei kuitenkaan ole vaivannut. Kamera räpsi ihan runsain määrin kuvia, oli oikein mukavaa!


Ilmoitin Pöntsiksen muuten messariin molemmille päiville. Siellä se on vielä pennuissa, ihan muutamaa viikkoa vaille 9kk. Heihei rahat.. Kamalasti kaikkea pitäisi taas hommata, ensimmäisenä ostoslistalla Huimalle kunnon panta ja kurahaalari. Ostin keskiviikkona Huimalle myös Prodogin treenipatukan, tytsy tykkää kovasti! Tuo on onneksi ihan leluhullu, ihan parasta!


Huimasta on muutenkin kuoriutunut aikamoinen pakkaus. Tosi nätti ulkonäöllisestikin, mutta aivan mahtava luonteeltaan. Just täydellinen mulle. Tällä hetkellä neiti painaa reilun kuusi kiloa, korkeutta 35cm. Eli aikas pikkuinen siitä jää, jospa kuitenkin vielä jonkun sentin kasvaisi.
Huomenna lähdetään vähän aksahallille aksailemaan. Molemmat koirat pääsee mukaan, Huiman kanssa vähän juostaan taas putkia ja tehdään siivekkeidenkiertoja jne, Elmo pääsee ihan kunnolla treenaamaan. Jospa sieltä saisin videoakin!


1 kommentti:

  1. Löysin tänään blogisi ja tykkään hurjasti!
    Meillä kotona pieni bichon frise, mutta lempirotuna ehdottomasti lagotot. Itse kun vielä alaikäinen olen, niin mulla ei mahdollisuutta omaan lagottoon ole. Muutamia vuosia pitää vielä odottaa... :D
    Agilitystä olen kiinnostunut, mutta tän meijän bichonin mielenkiinto loppuu sitten herkkupaloihin... Olisi kiva, jos saisit toteutettua postauksen lopussa mainitsemastasi agility videosta :) Rapsutukset koirille!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!