maanantai 1. elokuuta 2016

Pohjamudissa pyöriskelyä ja kesätekemisiä

23.7 lauantaina kisailtiin rallyn parissa. Ei jäänyt kovasti muille kerrottavaa, kaksi aivan järkyttävää rataa, HYL POIS & LUOPUI. Elmo ei ollut yhtään menossa mukana, vaikka on nyt tehnyt treeneissä ihan huikean hienosti ja juuri ennen kehää teki tosi hyvin, niin radat oli sitten ihan kamalat. Se vaan haisteli eikä ollut pätkän vertaa kiinnostunut tekemisestä. En oikein osaa sanoa, että mistähän tuo käytös mahtaa johtua.


Eka rata päästiin sentään loppuun saakka, mutta juuri maalin kohdalla Elmosta oli kivaa käydä moikkaamassa ajanottaja, jota se ei IKINÄ ole tehnyt. Ilman tätä radalta olisi rävelletty jopa tulos, 74p. Ei ollut yhtään Elmomaista tekemistä. Toisella radalla astuin askeleen -> nenä maahan ja hajujen perään -> otin hallintaan ja uusin -> samat seuraavalle kyltille -> lähdin kentältä, en aio antaa sen haistella näin paljoa kisoissakaan. Me ei olla tultu sinne radalle haistelemaan, joten jos ei ole mitään kiinnostusta tehdä niin lähdetään häkkiin.

Heti radalta poistullessa Elmo oli taas ihan muina miehinä seuraamassa vieressä. En vaan ymmärrä.. Omasta mielestäni ekalla radalla jännitin kyllä, mutta en kamalasti. Toisella radalla jännitystä ei mun mielestä ollut. Kellään mitään ideoita mitä tehdä ja mistä syystä Elmo tekee näin? Mä en keksi.


24.7 Sunnuntaina mulla olikin rippijuhlat, oli hyvää kakkua! Huima onnellisena pusutti kaikki vieraat ja söi luuta. Juhlista kaverini Johanna jäi meille, ja Jenni ja Mila tulivat maanantaina myös. Keskiviikkoon saakka molemmat olivat. Huima yritti kovasti saada Milaa leikkimään, mutta Mila ei oikein innostunut. Metsästettiin pokemoneja, lenkkeiltiin, treenattiin, pelailtiin wiitä, kokkailtiin ja tehtiin kaikkea kivaa.


Johanna ja Elmo

Keskiviikko iltana lähdettiin Pohjois- savon kennelpiirin nuorisojaoston junnutreeneihin, itse treenailin Huimalla ja Johanna Elmolla. Mun koiruudet oli ihan huikeita! Elmo pisti parastaan ja pönötti kuin mikäkin pro, Huima seisoi ryhdikkäänä ja liikkui ihan kuin vanha tekijä. Ei olla oikeastaan Humpsiksen kanssa treenattu nlyjuttuja muiden koirien seurassa, mutta tytsy oli niiiiin hieno! Ylpeä molemmista ♥ Itse pääsin treenaamaan myös hieman Huimaa nuoremman geesivauva Dayan kanssa, perro Bellan kanssa sekä toki tulihan sitä myös Milan ja Elmonkin kanssa vähän juostua. Huima ja Daya myös riehuivat odotusajoilla hirmuisesti, varmasti hyvät leikit saisivat aikaan kun voisi vapaaksi päästää!


Pari viikkoa sitten käytiin myös Huiman velipoika Santun luona, sisarukset saikin hyvät painit aikaan! Santtu oli juuri käynyt trimmissä, kyllä oli komea poika siellä verrattuna tuohon omaan turilaaseeni. Reilun tunnin ne siinä painivat. Joku koira oli tökännyt ilmeisesti kuonollaan linssin hieman suttuiseksi, siksi kuvat on vähän suttuisia.

Niin hieno Santtu!

Keskiviikkona Jonna tulee meille sunnuntaihin saakka, pe-su pyöritään sawo showssa! Odotan niin kovasti! Itse pyörähdin lauantaina Kärsämäellä ryhmiksessä lagottojen parissa, siitä postausta myöhemmin! Elmon mamma Liina kävi yökylässä pe-la, koirat pääsivät uimaan ja pitämään hauskaa. Huimakin jopa kahlasi mahaan saakka, jee! Juhannuksena se ei vielä uskaltanut veteen ollenkaan. Elmo ja Liina jaksoivat kauan polskia. Elmosta en juurikaan saanut kuvia, sillä jouduin uittamaan koirat yksitellen pienen veneenlaskupaikan vuoksi (jouduin uittamaan koirat liinassa ja meillä on vain yksi liina) enkä tajunnut kameraa hakea silloin.


6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia :)

  Mä en tiedä koiran kanssa harrastamisesta _mitään_, mutta koirista ja esiintymisestä asioina erikseen paljonkin. Siksi ajattelen, että ei välttämättä tarvitse olla kyse ohjaajan jännittämisestä, jotta koiran toimintakyky voi kadota. En tunne koiraasi, mutta lajina ne ovat helkutin herkkiä elukoita. Eli koira aistii to-del-la herkästi ihan pienetkin muutokset ohjaajan/omistajan fiiliksissä.

  Minusta tekstin perusteella kuulosti siltä, että koira paineistui liikaa, eikä siksi uskaltanut "esiintyä". Mutta kuten sanottu, en tiedä koiran kanssa harrastamisesta _mitään_, en oo ikinä startannut yksissäkään kisoissa :D Eli älä luota sanaani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä voi hyvin olla yksi vaihtoehto, mietin vain että mistähän se olisi paineistunut?

   Poista
 2. Ettei olis ollut jollakin nartulla juoksut, ja siksi Elmo haistellut ja ei pystynyt keskittymään? Mulle ainakin tuli toi ekana mieleen :) Huima on niin upea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäkin on mahdollista, tosin nyt se on treeneissäkin ruvennut tätä tekemään, enkä usko että siellä joka kerta olisi juoksuisia käynyt :/ Hihii kiitos!

   Poista
 3. oi ihanat huima, santtu, liina ja elmo<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!