tiistai 7. kesäkuuta 2016

Tampere KV

Näyttelyhän oli siis jo huhti-toukokuun vaihteessa, mutta ehdin vasta nyt kirjoitella, pahoittelut siitä.

29.4 Perjantai
Lähdin pari tuntia aiemmin koulusta, sillä lähdimme Ean, Jennin ja Tintin kanssa junalla kohti Tamperetta. Jennillä mukana Mila ja Tintillä Mimmi ja Unna. Junamatka meni oikein rattoisasti, koirista ja kaikesta muustakin höpötellen. Perillä Jonna ja Bruno olivatkin vastassa ja lähdettiin kävelemään Jonnan mummolle. Yövyin koko viikonlopun siis siellä, kiitos vielä!

Käytiin Arboretumissa treenailemassa näyttely- ja rallyjuttuja sekä kuvailemassa. Opeteltiin tekemään suoria edestakaisia sekä tasaisia kolmioita, Bruno oli huippu harjoituskoira.


30.4 Lauantai
Herätys soi seitsemän maissa, tosin itse heräsin jo aiemmin, aivan kuten viime vuonna.. Jonnan äiti haki meidät, joten ei tarvinnut mennä bussilla. Itselläni oli koko viikonloppuna ainoastaan junnut, joten sai ihan rauhassa keskittyä kehään!


Kisailin taas parhaista parhaimman springeri Danin kanssa. Oltiin toisessa ryhmässä, toisiksi viimeisinä. Kehä meni omasta mielestäni oikein mainiosti! Tuomari hampaita pyytäessään totesi, että ei ole ainakaan helpoin rotu näyttää hampaat, kun tuota huulta löytyy :D Nautin todella paljon Danin kanssa kehäilystä, huippu ukko ♥ Alla olevasta My Day- videosta näkyy kehä videoituina, siitä en selittelekään enempää!


Päästiin Danin kanssa jatkoon, mutta sijoille emme enää yltäneet. Tuomari Hilkka Kemppi oli todella mukava ja asiallinen, sekä todella tiukka. Eipähän ollut kaikilla pelkkää täyden erin arvosteluja! Kehän jälkeen otettiin vielä muutamia kuvia sekä treenailin parin koiran kanssa. Mentiin läheisen kauppakeskuksen Hesburgeriin syömään. Pompittiin isompien teiden yli jakkupuvut päällä sateessa.. :D Tultiin vielä katsomaan ryhmien alku näyttelypaikalle, jonka jälkeen mentiin bussilla takaisin Jonnan mummon luo.

Arvostelu:
Liikkeet ryhmässä: ERI
Yksittäisliikkeet: H "Ole tarkkana, ettei koira peitsaa. Tarkista liikkeelle lähtö"
Seisottaminen: ERI
Hampaiden tai purennan näyttäminen: ERI
Yhteistyö koiran kanssa: ERI
Rodunomaisen esittämistavan tunteminen: ERI

Yleisvaikutelta: ERI/EH (rasti molemmilla ruuduissa)

Kommentit: Upeaa, iloista ja rauhallista esittämistä.
Tuomari: Hilkka Kemppi

Ilta kului saunoessa, kuvia katsoessa ja muokatessa sekä nauramisessa ja riehumisessa. Oli hauska ilta! Nukkumaan päästiin vasta yhdentoista ja kahdentoista välissä. Hups!

1.5 Sunnuntai
Sunnuntaina meidän piti tehdä myös my day, mutta siitä unohtui kuvata niin paljon, etten sitten kehdannut julkaista. Aamulla herätys samaan aikaan kuin edellisenä päivänä, tosin nyt olisi väsyttänyt paljon enemmän! Mentiin bussilla näyttelypaikalle, ja bussihan meni juuri nenän edestä. Ei ollut kyllä edes tarkoitus siihen bussiin mennä, mutta päädyttiin lähtemään vähän aikaisiin.

Perillä leriydyttiin junnukehän laidalle, joka oli vaihtunut toiseen, pienempään kehään. Kyseessä oli PMV- karsinta, jossa nuoremmat ja vanhemmat kilpailivat samassa. Junnuja oli yhteensä 55.


Kilpailin faaraokoira Aavan kanssa. Oltiin neljännessä ryhmässä. Mentiin ensin pari kertaa ympäri, ja sitten yksilöihin. Tuomari pyysi näyttämään hampaat, sekä edestakaisen ja kolmion. Näiden jälkeen seisottelin vapaasti. Aavan etujalat jäi välillä hieman eteen, parantamista kehään jäi hieman. Aavaa on kyllä ihana erityisesti liikuttaa, silloin saa juosta ja kovaa! Pidettiin taas kivaa kehässä ja päästiin omasta ryhmästä jatkoon, ihme kyllä! Siitä ei enää pidemmälle päästy.


Arvostelu:
Liikkeet ryhmässä: ERI
Yksittäisliikkeet: ERI
Seisottaminen: ERI "Kiinnitä huomiota etujalkojen asentoon"
Hampaiden tai purennan näyttäminen: ERI
Yhteistyö koiran kanssa: ERI
Rodunomaisen esittämistavan tunteminen: ERI

Yleisvaikutelma: ERI

Tuomarin kommentit: Ihana varma ote koiraan.  
Tuomari: Noora Jyly
  
Junnujen jälkeen pompittiin taas heselle ja katsottiin ryhmistä taas junnut. Onnea tytöt, jotka joukkueeseen pääsitte!! Tampereen näyttely oli kyllä huipusti järjestetty! Sunnuntain kehä oli vain hieman pieni ja ulkoilutusalue kamala, mutta muuten ei juurikaan sanomista ollut! Aivan loistavat junnutuomaritkin molempina päivinä, ihanaa kun mietitty tarkkaan, ketä kutsutaan tuomaroimaan.


Junnufinaalin jälkeen lähdettiin takaisin Jonnan mummolle pakkailemaan tavarat ja siirtämään kuvat. Siitä matka kohti juna-asemaa, jossa nämä yhdet sankarit jo (ihme kyllä!!) odottelivat. Juna oli aika täysi varsinkin alkumatkasta ja oltiin sen verran väsyneitä, että sen kyllä jutun tasosta varmaan huomasi. Pahoittelut kaikille kanssamatkustajille.. :D Oli kokonaisuudessaan ihan huikea viikonloppu, kiitos kaikille osallisille, erityisesti Jonna ♥

Australianterrieri Remu, treenailua

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!