tiistai 21. kesäkuuta 2016

Kuulumispläjäys

Penska on ihan huippu. Yksinkertaisesti, juuri sellainen mitä toivoin. Viime keskiviikkona se pääsi jo Elmon aksatreeneihin mukaan ja oli todella reipas. Lähinnä se oli sylissä ja kävi muiden rapsuteltavana. Treenien jälkeen tehtiin pari kertaa ihan suora putki, ja kakara oli ihan taitava! Juoksi todella rohkeasti putken läpi kanilelun perään, ei jännittänyt putkea ollenkaan.

9vk
Ollaan harjoiteltu jo vähän myös puiden/tolppien/siivekkeiden kiertämistä. Seuraamisprojekti ollaan aloitettu, saa nähdä mitä tulee. Lähinnä, että osaanko itse opettaa :D Ruoka odotetaan jo nätisti istuen, ja ruokahalu on loistava! Ei nirsoile yhtään, niinkuin osa villoista hieman tuppaa tekemään. Tähän mennessä kaikki on maistunut mitä on tarjottu, tomaatti on lempiherkkua!


Huiman ensimmäiset rokotukset on nyt torstaina, 23pv. Elmo rokotetaan samalla, kun silläkin menee nuo rokotukset vanhaksi pian niin eipähän tule varoaikoja.


Elmon ilmosin 23.7 Hupun rallykisoihin sekä A- että B-kisaan. Vielä ei ole vahvistusviestiä tullut, mutta jospa mahduttaisiin, ilmottiin kuitenkin jäsenten ilmoaikana.

10vk
Myös suurleiri odottaa, viikon päästä olisi lähtö! Harmi kun Huima on vielä liian nuori sinne, ensi vuonna sitten Huiman kanssa. Elmo pääsee pitämään hauskaa, saa nähdä mitä tulee kun Milalla on juuri leiriin mennessä loppunut juoksut.. Odotan kyllä kovasti leiriä taas! Autoon pitäisi mahduttaa kuski + kolme ihmistä, kolme koiraa (2x lagotot ja käppänä) sekä ihan hirmuisesti tavaraa. Voi olla kyllä auto hieman täynnä..

4v 3kk
Pakko vielä mainita, meillä oli Elmon kanssa ihan huikeat rallytreenit eilen!! Tehtiin AVO-rataa ja jätkä oli ihan mukana ja niin innolla tekemässä että! Tekniikkatreeniä pitää kotona vielä tehdä ennen kisoja, mutta nyt taas haetaan sitä hyvää fiilistä joka eilen ainakin löytyi!


Kannattaa seurailla meidän instagram-tiliä jos haluaa pysyä arjessa mukana, sinne tulee paljon enemmän päiviteltyä kuulumisia. Tili on nykyään @kiharajengi, siitä tulee myös blogin uusi nimi. Banneri on vielä tekovaiheessa, ulkoasumuutos tulee mahd. pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!