torstai 23. heinäkuuta 2015

Oulu KV!

Perjantaina iltapäivästä starttasi auto kohti Oulua. Näyttelyyn, tottakai. Majoituttiin asuntovaunussa haukiputaan puolella. Ilta meni lähinnä odottaessa viikonlopun kehiä ja trimmasin tuota koiraakin vähän. Nukkumaankin ehdittiin, aamulla oli seitsemän aikaan herätys.

Lauantaiaamuna meinasi taas tulla vähän kiire, lähdettiin myöhässä ja eksyttiinkin vielä.. :D Selviydyttiin kuitenkin näyttelypaikalle, jossa oli jo paljon porukkaa ja sitäkin enemmän telttoja. Sain Elmon ja tavarat molempina päivinä kaverini Nooran telttaan, kiitos! Pääsin aamusta auttelemaan lapinporokoirakehälle, jossa esittämäni Hukkaperä Alli "Alli" ERI1 SA PN2 ROP-VET! Alli oli ihan superenerginen 11v mummo, ihana! :D Siellä kierreltiin katsomassa kehiä ja kuvailemassa, olisin päässyt handlaamaan erään bordercollien mutta harmillisesti meni juuri päällekkäin. Sileäkarvaisissa kettuterriereissä esitin ihanan nuoren Vilma- foxin Paras Narttu- kehässä, PN2 SERT & VA-CACIB --> CACIB! Vilma oli hieno!

(c)Noora Korhonen
Lähdin katselemaan, missä vaiheessa junnut on, ja onneksi oli aika myöhässä. Tarkoitukseni oli kisata walesinspringerspanieli Ellin kanssa, ja myöskin esittää Elli kehässä, mutta viime hetken aikataulumuutos sotki suunnitelmat ja kisasinkin Elmolla. Ehdin vähän treenailla Elmon kanssa. Nuoremmat loppui, ja kaikki vanhemmat meni kehään. Mentiin juoksujärjestykseen, ensin isot kahdesti ympäri ja sitten sama pienille. Yksilöt alkoi, ja oltiin aika alussa. Tuomari pyysi purennan, liikkeinä kolmion ja edestakaisen. Seisotin vapaasti, ja sitten kiitos. Arvosteluja ei harmillisesti ollut :/

(c) Noora Korhonen
 Yksilöiden jälkeen kaikki kehään, ja pari kertaa ympäri. Sitten tuomari valitsi 5 sijoittujaa, ja me kuuluttiin niihin!! Oli kyllä ihan huippufiilis! Vaihdettiin koiria, ja sain suomenlapinkoira Tinkan. Meillä meni oikein kivasti, Tinka oli ihana! Seisoteltiin, ja pari kierrosta ympäri. Elmollakin meni oikein hienosti vaihdossa sen minkä ehdin katsoa. Sitten omat takaisin, ja pari kierrosta ympäri. Seisottelin taas vapaasti.
Ryhditön kakara (c)Noora Korhonen
Tuomari mietti todella kauan sijoja, mutta meille sitten viides sija! Olin kyllä aika yllättynyt, mutta olihan tuo koira ihan huippu ♥ Kehän jälkeen treenailtiin muutamilla kaverieni koirilla ennen isoja kehiä. BIS- vetsku oli aika lopussa, joten saatiin ainakin odotella. Alli kuitenkin jaksoi ihan super hyvin, ja kiitikin sitten isossa kehässä. Sieltä ei kuitenkaan sijaa enää, vetskuja oli yli 100! Vetskujen jälkeen pakattiin tavarat ja ajeltiin takaisin caravaanialueelle. Illalla oli kyllä jalat ihan järkyttävän kipeät! Iisan kuvat (c) Lotta Poikela.


Treenailua saksanpaimenkoira Britax Isabel "Iisan" kanssa!

Aamulla taas lähdettiin vähän myöhässä, mutta nyt osattiin sentään suoraan perille. Vein taas tavarat teltalle. Esitin aamusta siis Elli- walesinspringerspanielin. Ellillä meinasi tulla vähän mammaa ikävä kehässä mutta liikkui sitten tosi hyvin sen takia :D Elli sai ERIn, voitti valiot SA'n kera, ja loisti vielä Paras Narttu- kehässä ollen PN1! Jeee! ROP- kehässä Elli jäi toiseksi, hieno vetsku-uros voitti. Elli on kyllä huippuihana ♥

Twitters Red Nelly "Elli" ERI1 SA PN1 VSP CACIB! (c)Sandra Mäkinen
Junnut oli taas myöhässä, kuten lauantainakin. Pääsin testailemaan akita Yumia ennen junnuja, ja voi että kun hän oli ihana! Ihana karvapallo, reilu 9kk ja ihan super esiintyjä jo! ♥


Pian junnut jo alkoikin. Ensin oli nuoremmat, joissa kaverini Claudia voitti! Jee, huippua! Vanhemmat kaikki kehään, ja meidät jaettiin viiden henkilön ryhmiin. Me kuuluttiin toiseen. Mentiin ensin pari kierrosta ympäri, ja sitten yksilöihin. Oltiin siinäkin toisina. Seisoteltiin, ja tuomari kysyi koiran ikää. Siirsi myös toista takajalkaa, joka piti sitten tajuta siirtää takaisin.

(c)Noora Korhonen
Liikkeinä taisi olla kolmio, ja sitten seisoteltiin kun tuomari saneli arvostelua. Elmo seisoi ihan superisti! Sitten kokonainen kierros ja jonon perälle. Taidettiin mennä vielä pari kierrosta ympäri, ja sitten odottelemaan loppuja ryhmiä. Kun kaikki oli käynyt, mentiin kaikki kehään. Tuomari katsoi vielä viimeisen silmäyksen, ja rupesi tiputtelemaan koirakoita pois. Me ei tiputtu! Jatkoon pääsijöille vielä kerran edestakaisin.

Tuomari tiputteli vielä porukkaa, niin että viisi sijoittujaa jäi kehään. Me tiputtiin siinä vaiheessa. Niin ylpeä tuosta koirasta, jaksoi taas ihan superhyvin vaikka aurinko paistoikin! ♥ Hain arvostelun, jossa oli muuten kaikki ERIä, mutta seisottaminen EH. Kommenttina "Hyvää yhteistyötä. Handleri asettelee ajoittain koiraa hieman liikaa." Hehe, en kai :D



Hassu hurtta ♥
Otettiin muutamat kuvat ennen ryhmien alkua. En ehtinyt jäädä katsomaan kuin BIS-JH'n, mutta se olikin se tärkein. Claudia jäi toiseksi, mutta huipusti silti! Pakattiin tavarat ja lähdettiinkin ajelemaan kohti kotia. Kiitos kaikille näyttelyssä seuraa pitäneille! :)

6 kommenttia:

  1. Vitsi toi sun jakkupukus on kiva! Vai onks se ees puku xd Mutta kuitenkin oon jo pitkään ihaillu ja haluisin itselleni myös punaisen jakun ja hameen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mäkin tykkään! Erikseen ostin jakun ja hameen, hame H&M ihan pari viikkoa sitten ja jakun ostin tutulta :)

      Poista
  2. Miksei mua mainittu kun otin noita kuvia🐺😪😊?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tossa oo niitä sun kuvia, kun mun puhelin ei suostunu yhteistyöhön niiden laittamisessa :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!