tiistai 16. kesäkuuta 2015

Ihan vaan kuulumisia

Me ollaan nyt lomalla lenkkeilty paljon. Elmo on aina ihan innoissaan metsissä juoksemisesta, pitää siitä kovasti. Kelit vaan voisi lämmetä, niin päästäisiin ihan kunnolla uimaankin. Elmo rakastaa pulikoimista! Pariin näyttelyynkin ollaan ilmoittauduttu, tosin vain junnuihin. Harmi, kun Elmolla ei ole mitään kivoja tuomareita missään, niin ei voi edes viimeistä sertiä lähteä metsästämään. 


 Juhannukseksi mennään mökkeilemään, joskin kovin viileää keliä sinnekkin luvattu. Siellä on ainakin Elmolla tilaa juosta ja riehua, taitaa pari muutakin koiraa tulla sinne juhannuksen viettoon. 27- päivä lähden käymään pieksämäellä näyttelyssä, kuitenkin ilman Elmoa. Siellä esitän yhden tollerin. Sunnuntaina lähdetäänkin Jennin ja Milan kanssa Virroille, nimittäin kennelliiton suurleirille! :) Innolla odotan, tulee varmasti mukavat viisi päivää.


Ollaan käyty Pohjois-Savon kennelpiirin nuorisojaoston järjestämällä jh- kurssilla, joka loppuikin viime torstaina. Oli kyllä tosi kiva kurssi! Uusia juttuja tuli muutamia, sekä paljon treeniä vieraiden koirien kanssa. Lopun kisa voitettiin Elmon kanssa! :) 

(c) P-s kennelpiirin nuorisojaosto. Ei nyt oikein kyllä edusta :D
Thelman kanssa ollaan tiistaisin näyttelyjuttuja treenailtu, ja oikein kivasti on mennyt. Harmi vaan, että Thelma astutetaan seuraavasta juoksusta, joten en pysty kisaamaan sillä missään pitkään aikaan :/ Pääsee sitten villavaavoja pusuttelemaan ♥

Häntäprobleema.. :D

1 kommentti:

  1. Haastoin sinut: http://riemurajaton.blogspot.fi/2015/07/se-kaikista-katalin-kuume.html
    Kannattaa lukea koko postaus niin haasteen idea selviää :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!