sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Kehissä juoksentelua- taas!

On taas ollut niin kiireiset pari kuukautta, en edes muista milloin viimeksi ehdin kirjoitella. Paljoa ei olla Elmon kanssa ehditty tekemäänkään. Itse juoksin muutamissa näyttelyissä, niistä tässä postauksessa enempi!

Lappeenranta KV
27.3 Sunnuntaina herätys oli 4.30, viideltä startattiin kohti Imatraa. Olipas pitkät yöunet taas, kun kellojakin siirrettiin kesäaikaan. Matka meni ihan nopeaa höpötellessä niitänäitä. Perillä saatiin ihan hyvä parkkipaikka. Kävelymatkaa ei ollut kamalasti, mutta kuitenkin ihan tarpeeksi sen tavaravuoren kanssa.

Ennen kehiä oli ihan hyvin aikaa katsella ja jutella tuttujen kanssa. Puunattiin kisakoirani keskikokoinen villakoira Thelma. Esitettävänä oli myös lagotto Armas, ja oli vähän pelkoa että kehät saattaisi olla päällekäin. Ehdin käydä junnujen alussa pyörähtämässä, mentiin pari kierrosta ympäri ja seisoteltiin. Kävin huikkaamassa tuomarille, että tulen viimeisenä yksilöarvosteluun.


Vakavaa..
Lagotot alkoivat, ja päästiin heti ensimmäisenä Armaksen kanssa kehään. Armas oli ainut urospentu, narttuja oli kaksi. Mentiin ensin kierros ympäri, ja tuomari kopeloi. Armaksella oli virtaa, ja hampaiden näyttö oli lähinnä "pussailen tuomaria jeejee kaikki on kivaa" :D Näytin sitten itse hampaat. Mentiin edestakaisin ja ympäri, ja Armas esiintyi ihan todella hyvin. Malttoi seisoakin hyvin lopuksi. Meille KP, ja oltiin automaattisesti myös PU1! PN1 oli Armaksen sisko Cara, joten ROP-pennun valinnassa oli sisarukset vastakkain. Ensimmäisen kierroksen jälkeen jo heti meille ROP-pentu ruusuke! Jee, huikein Armas ♥

Ehdin oikein mainiosti junnuihin. Seisotin Thelman pöydälle, ja ei juku kun se seisoi upeasti!! Tuomari pyysi näyttämään hampaat. Liikkeinä kolmio ja edestakainen. Omasta mielestä yksilöarvostelu meni ihan todella hyvin! Tuomari kirjoitti arvostelua ihan todella kauan, huhhuh kun seisoteltiin pitkään.


Heti perään kaikki kehään. Mentiin vielä pari kierrosta ympäri, pienet ja isot erikseen. Tuomari otti 10- junnua jatkoon, ja me kuuluttiin niihin! Mentiin vielä yksitellen edestakaisin. Tuomari otti viisi sijoittujaa jatkoon, me ei enää kuuluttu niihin. Olen kuitenkin todella ylpeä kehäsuorituksesta, meillä meni kerrankin todella hyvin!


Arvostelu näytti tältä:
Liikkeet ryhmässä: ERI
Yksittäisliikkeet: ERI
Seisottaminen: ERI
Hampaiden näyttäminen: ERI
Yhteistyö koiran kanssa: ERI
Rodunomaisen esittämistavan tunteminen: ERI
Kommenttina: Hyvä roduntuntemus. Siistit tarkat tiet liikuttaessa. Kaipaisin hieman iloa esittämiseen.

Välillä on tullut sanomista liiasta iloisuudesta, ja nykyään olen liian vakava. Pitää löytää joku kultainen keskitie! :D Treenailin vielä auspai Saran ja welsh corgi cardigan Nopan kanssa ennen lähtöä, ihania otuksia!

Venyy

Pertunmaa RN 
9.4 Lähdettiin kohti Pertunmaata. Vuorossa oli Elmon rotukehä melkein vuoden tauon jälkeen, iik. Matka meni nopeaa, oltiin näyttelypaikalla todella aikaisiin. Luultiin, että matkaan menee kauemmin. Ehdin hyvin treenata ja laittaa Elmon. Lagotoilla oli tuomarina Paavo Mattila, oikein mukava tuomari!


AVO- uroksia oli kolme. Seisoteltiin, ja kierros ympäri. Elmo oli yksilöissä toisena. Antoi huipusti kopeloida, ja katsoa hampaat, luotto-otus ♥ Vielä edestakaisin ja ympäri, ja seisoteltiinpa muuten kauan! Meille kehäsihteeri nosti sinisen lapun, eli Elmolle EH. Kilpailuluokassa vielä kolmas. Tuomari kertoi, kuinka piti Elmosta, mutta takaliikkeen takia joutui rokottamaan, ihan oletetusti. Elmo on siis niin ahdas takaa. Niin ylpeä kiharan käytöksestä! ♥ PN- kehässä pääsin vielä Hilma- lagoton hihnan päähän, tuloksena PN3!




2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!