keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Juha Kareksen handlerikoulutus + mökkeilyä


Viikko sitten perjantaina melkein heti koulun jälkeen hypättiin Jennin ja Milan kyytiin, heidän mökille viikonlopuksi. Lauantaina olisi Kareksen Juhan handlerikoulutus, jota oikein innolla odoteltiin. Illalla siistittiin koirat ja käytiin lenkillä, ei mitään kovin kummoisempaa.


Aamulla ajeltiin Varkauteen, VARPSin hallille. Hallin kerrottiin olevan pieni, mutta oikein kivan kokoinen oli. Alkuun oli pieni info- osuus, jossa Juha kertoi päivän ohjelman jne. Alkuun harjoiteltiin kahdessa osassa, ensin isot koirat ja sitten pienet. Alkuun keskityttiin erityisesti vapaaseen seisottamiseen sekä oikean vauhdin löytämiseen liikkeessä.


"Yksittäisarvostelussa" mentiin edestakaisin, ja kahdesti ympäri. Meille Juha yritti keksiä apua ahtaisiin takaliikkeisiin, mutta keinot ei auttanut joten ahtaasti sitten mennään. Elmo meni kivasti edellä, muutenkin meni tosi kivasti. Juha kehui omaa askellustani liikkeessä. Vapaassa seisotuksessa jalat oli taas välillä vähän missä sattui mutta tosi ihanasti se muuten seisoi. Sitten koira häkkiin ja muiden suorituksia katsomaan ja niistä oppimaan.


Alun treenien jälkeen meillä oli ruokatauko, jonka jälkeen alkoi luento. Luennolla keskusteltiin pennun opettamisesta näyttelyyn, pukeutumisesta, tuomareista sekä kaikesta näyttelyihin liittyvästä. Luento oli oikein mukaansatempaava. Luennon jälkeen alkoi toiset treenit, joissa painotettiin liikettä. Tehtiin vuorotellen yksittäisliikkeinä kolmo sekä ympäri.


Lopuksi mentiin kaikki suureen ympyrään, ja koirat piti laittaa seisomaan. Yksitellen pujoteltiin kaikkien koirien läpi, samalla kun Juha kiersi ja kaikki tekivät aina vuorollaan kerran edestakaisen. Otettiin vielä muutamat kuvat, ja sitten lähdettiin ajamaan kohti mökkiä. Oli ihan tosi mukava päivä!


Illalla vielä aksailtiin ja koirat pääsivät riehumaan pellolle. Oli väsynyttä koiraa illalla!

Jänis


Sunnuntaina nukuttiin pitkään, eikä tehty mitään erikoisempaa. Elmo kyllä ehti multapellolle juosta lintujen perään, oli kyllä ihanan likaista koiraa sen jälkeen.. Iltapäivästä ajeltiin kotiin, ja melkein heti oli lähtö rallyilemaan. Siellä ei oikein Elmo jaksanut enää tehdä, kun oli rankka viikonloppu takana. Kiitos kurssin järjestäjille ihan huipusta kurssista, sekä Jenni ja Mila ihan kaikesta!
Koirani näyttää sialta

Pahoitteluni osan kuvien laadusta..

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!