sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Mätsäri 28.9

Aamulla lähdettiin kohti M&M- areenaa, tälläkertaa vähän myöhemmin kuin yleensä. Perillä oltiin joskus yhdentoista jälkeen. Käytiin ilmoittautumassa, ja ilmotin itseni junnuihin sekä siskoni lapsi&koira- kilpailuun. Treenailtiin siinä jonkun aikaa ja oltiin vaan. Sitten kehät alkoivat, ja ensin oli L&K- kilpailu. Kehä meni hyvin, ja tuloksena L&K4 :) 

Siitä suoraan otin Elmon ja menin junnukehään. Ensin seisotus ja kierros ympäri. yksilöissä tuomari kysyi koiran ikää, ja katsoi itse hampaat. Sitten kolmio ja jonon perälle. Siitä yksi tippui pois, koska kilpailijoita oli viisi. Me oltiin vielä jatkossa. Sitten vaihdettiin koiria, sain vaihdossa australianpaimenkoira Nasun. Nasu esiintyi hyvin, ja oli niiiin ilonen ja ihana :) Siinä edestakainen ja seisotus. Sitten omat koirat takaisin, ja tuomari sijoitti neljännen ja kolmannen. Vielä yhdessä edestakainen ja ympyrä, ja tuomari osoitti minut ensimmäiseksi! :) Tyytyväinen sai taas olla :)

Pääsin vielä esittämään pienten aikuisten punaisissa kääpiövillakoira Vickyn. Tuomari pyysi muutaman kierroksen ympäri, mutta koska kehä oli aika pieni, ei siinä kovin hyvin mahtunut liikkumaan. Seisotus, ja tuomari valitsi neljä jatkoon. Me kuuluttiin niihin! Sitten vielä pari kierrosta ympäri, ja tuomari alkoi sijoittamaan. ensin valittiin neljäs, ja se meni hienosti esiintyvälle cottonille. Kolmas sija osoitettiin meille. Tuomari kehui esiintymistä ja esittämistä :) Vicky on ihana!

JH1!
PUN3 (c) Rea Rautamies


2 kommenttia:

  1. Mitä vinkkejä voisit antaa miten pärjätä JH-ssa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotatuota :D Pitää ainakin muistaa se, että pitää siellä kehässä hauskaa, vaikka ei aina onnistuiskaan. Itse olen käynyt muutamassa JH- koulutuksessa, jossa olen saanut hyviä vinkkejä ja sitä kehävarmuutta. Pitää myös muistaa olla itsevarma, mutta ei sellanen "hehe olen maailmanmestari". Se oma asenne on aika tärkeä. Hankala tässä sanoo, mutta tuossa muutama yleisin juttu :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!